כשהייתי נער, ברשת הפיצות הגדולה ביותר בעיר שלי היה רוטב שום שמנת מדהים זה, ותמיד קיבלתי כמה מיכלים קטנים להזמין. הוא הכין ברצינות כל ארוחה, עכשיו אני יכול לאשר, אבל דבר אחד לא היה לי היה רוטב הפיצות השמנמן שמנת, שהיה מהווה עבורי שינוי אמיתי. הכנתי את המתכון הזה כדי לחסוך זמן לארוחת ערב ממהרת, טעמו נפלא על פיצה עם בייקון מבושל ונקניקיה איטלקית.
ניתן גם להכין פיצה הונאה על ידי שימוש בה כתוספת לפיצת נאן או פיצה לחם שטוח, או כמובן להשתמש בפיצה, אך ניתן להשתמש בה גם על פסטה, לחם שטוח ומעליו בצל אדום ורקטה. נסו את בצק הפיצה עם קרום דק, מרדדו לקרום פריך דק ונסו בעצמכם.
לבסוף מפזרים מעט תיבול איטלקי על המטבל ומתבלים במלח ופלפל וקורטוב שמן זית.
מסירים מהאש, מוסיפים את הגבינה, המלח והפלפל ומערבבים פעם אחרונה לאיחוד. מסירים מהאש ומניחים להסמיך, ואז מורחים על הפיצה ושומרים במקרר. לאחר שהרוטב הסמיך וכל הגושים מומסים, מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפרמזן.
מפזרים את הבצק במוצרלה
חצי מגבינת הפרמזן, בייקון ופטריות, ומשאירים קצה של 1 ס"מ מכל צד. ניתן להכין תבנית פיצה בתבנית, אך הקפידו למתוח את בצק הפיצה די דק מכיוון שהוא יתבשל קודם לפני התוספת. אם אתה כמוני, אתה יכול גם להכין את הפיצות בתנור, וזה החלק העצבני.
אתה יכול להשתמש בכל סוג של עסק
קרום קנה, או שאתה יכול להכין קרום פיצה ביתי בעצמך או להכין אותו בעצמך. הכן את בצק הפיצה ופעל לפי ההוראות להכנת הבצק לקראסט עם מוצרלה, גבינת פרמזן, בייקון ופטריות וקצה גבינה באורך 1 ס"מ. לאחר הכנת הפיצות מותחים את בצק הפיצה על משטח מקומח קלות עד שהוא די דק ומכניסים אותו לתבנית פיצה.
זה גורם לו להיראות רזה מאוד בהתחלה, אבל משאיר בערך סנטימטר בכל צד של הקרום, ואם אתה מעדיף, אתה יכול להשתמש בשמן זית כוס 1/2, במקום כוס. כשרוטב פיצות השום מתבשל ומתקרר, הוא מסמיך ואתם צריכים 1-2 כוסות רוטב כדי לכסות את כל הפיצה.
אם אתם מציעים פיצה זו פעם בשבוע כמומחיות במסעדה, חשוב למצוא גבינה שמתאימה לפיצה. אם אתה אוהב רוטב עגבניות – פחות פיצה – אתה לא צריך גבינה כדי להרטיב את הקרום.
למרות שמוצרלה
צ'דר, פרמזן ופרובולון הם ארבעת הסוגים העיקריים של גבינת פיצה, ישנן גבינות רבות אחרות שניתן לשלב בעוגת הגורמה שלך בכדי לתת טעם ייחודי. גבינת מוז היא הגבינה הפופולארית ביותר לפיצה, אך היא הופכת במהרה לגבינה המועדפת על סוגים אחרים. ניתן גם לערבב אותו עם פרובולסון להכנת גבינה עם טעם ועקביות שונים, כמו מתוק ומלוח.
ריקוטה משמשת לפיצה לבנה, אבל אפשר להכין פיצה פנימית-חיצונית ולעלות עליה עוף, שרימפס או אפילו מעט ברוקולי. ראשית, הכניסו מעט חלבונים וירקות, אחר כך רוטב גבינה ותרד ואז גבינה, תרד ורוטב.
אני אוהב להשתמש בבצק פיצה לשני המתכונים האלה כי הוא פשוט וטעים, אבל תמיד אפשר לקנות בצק. אני קורא לכם לנסות את המתכון הזה לבצק הפיצה הביתי הטוב ביותר ולמרוח את הרוטב הלבן הגביני על בצק הפיצה האהוב עליכם.
אם אתה משתמש במוצרלה טרייה, אתה יכול לפרוס אותה ולשים אותה על הפיצה, אך אם אתה משתמש בה, פשוט השתמש במוצרלה זולה, המגרסת ונמסת בקלות. זארלה עם לחות נמוכה העשויה מחלב מלא היא גם אפשרות טובה אם מוסיפים אותה לפיצה רק כגבינה.
אם אתם חובבי גבינות
פרמזן הוא כנראה אחת המנות האהובות עליכם – עם גבינה מפוזרת על גבי פיצה. מספיק לשים אותה על פיצה, אבל אני ממליץ לשים אותה במיוחד על פיצות סיציליאניות, מרגריטה והוואי. למרות שאנשים אינם מקשרים גבינת צ'דר עם הגבינה המשמשת בפיצה בלבד, היא מהווה מרכיב בתערובות גבינות פיצה רבות. הווריאציה הפופולרית ביותר של פיצה זו נקראת "פיצה צ'דר", אשר עשויה משילוב של גבינה, עגבניות, מוצרלה, כוסברה, בזיליקום, מלח, פלפל ושמן זית.
התוספות החריפות מעניקות לבסיס השמנת כל כך הרבה טעם ומרקם שהוא מוחזק יחד על ידי הרוטב לבן התרד. מעל תפוחי אדמה אדומים חתוכים דק, ויש לכם בסיס עשיר וקרמי, אך לא סמיך או דק מדי.